Samenwerking TU Delft

Efficiënter werken door relatienetwerk visualisatie in Atlas. Samen met de TU Delft werken wij aan Atlas. Vijf gedreven Computer Science and Engineering studenten van de TU Delft werken aan een relatienetwerk inclusief visualisaties. Deze techniek gaan wij samen met de studenten implementeren in Atlas.

Het doel van dit project is om veiligheidsprofessionals die werken met Atlas overzicht te geven in relaties tussen meldingen, dossiers en diverse data bronnen.  Startend met een dossier krijgt de gebruiker inzicht in gerelateerde data. Deze functionaliteit helpt de gebruiker om snel en eenvoudig verbanden en relaties te zien. Zo kan iedere gemeente optimaal profiteren van hun informatie.

Het project wordt geverifieerd en gevalideerd door deskundigen van verschillende gemeenten zodat wij aansluiten op de behoefte van de veiligheidsprofessionals.

Bijna al onze developers hebben zelf ook gestuurd aan de TU Delft. Daarom genieten wij extra van deze samenwerking! We begeleiden de studenten zorgvuldig en hopen dat dit voor hen een leerzame periode is waarin zij hun opgedane kennis in de praktijk kunnen toepassen. Daarnaast helpt hun frisse blik om ons nieuwe inzichten te geven!

De TU Delft studenten met onze Jael, Viresh en Randy