ATLAS

Case management voor veiligheid

Atlas is het case management platform voor veiligheidsprofessionals bij de lokale overheid. Atlas is gemaakt om de informatiepositie van de lokale overheid te versterken en het werkproces te stroomlijnen.


Atlas is breed inzetbaar als ondersteuning voor het werkproces. Thema’s waar Atlas onder andere voor wordt ingezet zijn ondermijning, mensenhandel, woonoverlast, jeugd en veiligheid en veilige bedrijventerreinen. In Atlas worden signalen opgebouwd tot dossiers.

Dossiers worden verrijkt met openbare bronnen en interne informatie. In de beveiligde omgeving wordt samengewerkt volgens het privacy protocol, zodat goede besluitvorming mogelijk is over interventie. Het informatie dashboard in Atlas geeft inzicht in operationele en managementinformatie.

Voordelen van Atlas

Demo aanvragen

Atlas op maat

Op ieder potje past een dekseltje. Atlas wordt aangeboden in drie verschillende pakketten: Lite, Basic en Plus. Zo is er voor iedere gemeente een pakket dat aansluit op de behoefte.

Atlas x Meld een Vermoeden

Atlas werkt feilloos samen met het meldpunt Meld een Vermoeden. Signalen die via Meld een Vermoeden binnenkomen kunnen eenvoudig worden gewogen en verrijkt. Atlas is geschikt voor elk type signaal dat binnenkomt. Onze visie is dat de gemeente alle signalen in Atlas behandelt. Geen losse documenten en mappen, maar alle informatie op één centrale plek.

Doelgroep

Atlas is gebouwd met gemeenten, voor gemeenten. De gemeente is verantwoordelijk voor leefbaarheid en veiligheid. De juist software is nodig om het werk van de veiligheidsprofessionals te ondersteunen. Atlas biedt de functionaliteiten die nodig zijn om veilig en datagedreven samen te werken. Naast interne samenwerking staat Atlas ook voor samenwerking met partners en andere gemeenten, ondermijning stopt immers niet bij de gemeentegrens.

Informatiebeveiliging

Als software leverancier hebben wij de veiligheid van het platform en privacywetgeving hoog in het vaandel staan. Ben je nieuwsgierig wat Atlas kan betekenen voor jouw organisatie? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Demo aanvragen