Meld een Vermoeden

Het meldpunt voor ondermijnende criminaliteit

Meld een Vermoeden versterkt de gemeentelijke informatiepositie op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. Meld een Vermoeden brengt melders en de overheid met elkaar in verbinding in de strijd tegen ondermijning en bieden de handvatten voor de overheid om meldingen te ontvangen, structureren en behandelen. De gemeente heeft zelf de regie over het meldpunt. De gemeente bepaalt voor welke thema’s het meldpunt wordt ingezet en onder welke meldergroepen. Meld een Vermoeden kan worden ingezet als meldpunt voor interne professionals, ketenpartners, inwoners of ondernemers.

Atlas is de beveiligde omgeving waarin meldingen door de gemeente worden behandeld. De gemeente is verantwoordelijk voor het afhandelen van de meldingen en Atlas ondersteunt in het volgen van het privacy protocol van de gemeente. Wij  leveren de software en de gemeente is eigenaar van de data.

Het case management platform voor gemeentelijke veiligheidsprofessionals.

Bedankt!We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging iets fout, probeer het nog een keer.

Probeer Atlas nu 4 maanden vrijblijvend

Als software leverancier hebben wij de veiligheid van het platform en privacywetgeving hoog in het vaandel staan. 

Meld een Vermoeden is voortgekomen uit de winst van een hackathon in april 2016, georganiseerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Stichting ICTU. Inmiddels wordt het meldpunt door meer dan 25 gemeenten door heel Nederland gebruikt!

Is jouw gemeente klaar voor de volgende stap in de aanpak van ondermijning?

Demo aanvragen